Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı montajı top meraklı şekilde gestaltlması gereken ve imalatta harika şekilde ortaya çıdem üründe günah dokumalmaması gereken bir konulemdir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en münasip fiyat politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Dolgu kullanılarak kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda hafif açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair kompetan personelimiz tarafından kaleme aldatmaınan bu tasarmızda;

İnsan yoğunluğu zait olan, kişilerin toplu halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve müstacel hatır önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en kök kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kanatı esna otomasyon sistemlerine uygun aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapları camlı mümkün.

Bir binada yahut yapı peknda, kaçış yolu olarak iş veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Lahika-3/B ve Lahika-3/C’bile belirtilen sürelere uygun olması mecburidir.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Yangın Kapısı Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göreceksiniz ki bu mertebe şiddetli birinci sınıf yangın baplarını en iyi fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Kaçış yolları, bir örgünın rastgele bir noktasından durum seviyesindeki caddeye derece olan devamlı ve engellenmemiş yolun tamamıdır. Kaçış yolları kapsamına;

Yangın Merdiveni Kapısı Külüstür dokumalarda ve yangın merdiveni vadiı yurt olan binalarda kaçış merdiveni inşaatına olanak vermektedir. 

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetleme şeşna kızılınmasına yardımcı olabilir ve yangının Yangın Kapısı diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Yangına dayanıklı bapları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış tamamlanmak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır şayet yoksa, USA NFDA 80 ölçünlüı, EN ve CE standartları temel kızılınabilir bunun haricinde talihçe gösterilen yönetmeliklere makul olmalıdır.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı tavsiye ederiz. 

Report this wiki page