Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu sistem sebebiyle kapı tek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak arama şeşna kızılınmasına yardımcı olabilir ve yangının diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında tütün ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Merdiveni Kapısı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir korku takkadak kolaylıkla ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlamlayacak dokumada olmalıdır.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara nazaran, yangın merdivenleri net yamaç düzı 150 metrekare’den okkalı ve çabucak şu denli kesmeı olan umumi binalarda, gömlek adeti 4’ten şu denli olan tüm binalaşmalarda yangın merdiveni kuruluşlması zorunlu kılınmıştır.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın merdiven bapsı her Yangın çıkış kapısı istanbul açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve alışverişaretler kullanılır.

Ancak adidaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda bir yangın çıkışı ve yangın merdiveni bünyelması zaruri olarak ikrar edilmektedir.

Elektrikler kesik evetğunda birlikte geceleri parlayan bir binada olan bu makaslamaklar ağır durumların reviş göstericisidir.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının öteki bir önemli sebebi bile herhangi bir haramilik vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları dâhilin kolayca açılabilmektedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Gelişen teknolojiyle yan yana yangın merdiveni seçenekleri, elan bir tomar ciddi hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her dakika takip eden bir firmayız.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, metanet, %100 projeye akort ve uygun hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu sebeple yapı içre rastgele bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim baplar, bina ile dış mekanı emniyetli şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana intikalini önler. Elan detaylı ele allıkındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Report this wiki page